Care sunt factorii pentru ca un steag vela sa fie eficient

Steagurile vela reprezinta una dintre cele mai versatile forme de publicitate, o solutie ieftina si eficienta pentru expozitii, magazine, evenimente, cate si mai cate…

Dar pentru ca ele sa fie cat mai eficiente, trebuie sa fie vizibile, imaginile sau mesajele cat mai lizibile, chiar si din mersul masinii.

Daca steagul vela este construit cu un mesaj ciudat, prea inovativ, sau prea indepartat de mesajul principal, el va distrage inevitabil focusul privitorului de la obiectivul principal. Un text, bold clar cu nuante contrastante si litere suficient de mari cat sa poata fi citite de la distanta vor avea o eficienta sporita. Astfel, e de preferat ca mesajul sa fie rezumat in cuvinte cat mai putine de la doua la maxim patru.

In momentul in care Logo-ul sau imaginea sunt potrivit integrate intr-un singur element, asta ar putea deveni cea mai eficienta forma de outdoor advertising pentru campania voastra.

Steaguri publicitare vela

Marimile si formele steagurilor vela sunt diverse, alegera se face in functie de locul de amplasare, distanta dintre locul in care flutura si privitor are importanta lui.

Aici poti alege marimi si forme de steaguri vela, contacteaza-ne si hai sa iti facem mesajul vizibil si eficient!