Steagurile pentru exterior realizate in atelierele noastre, sunt imprimate pe material textil, tratat corespunzator destinatiei si metodei de imprimare utilizata. Poliesterul are o greutate de 105- 220 gr/mp in functie de destinatie, cu aspect lucios, de mare rezistenta, este importat din Germania. Imprimarea este realizata prin imprimare directa cu tehnologie speciala pt imprimarea pe textile care permite o acuratete a culorii fata ñ verso de 100 %.
Panza imprimata este tratata ulterior prin fixare la abur cu inalta presiune si spalare continua cu agenti de fixare, de reducere si de stabilizare a PH-ului, care asigura o durabilitate mai lunga a steagurilor in timp comparativ cu alte imprimari netratate.

Tehnologia noastra utilizeaza coloranti de dispersie care sunt prietenosi cu mediul si care au foarte bune caracteristici tehnice referitoare la rezistenta la UV, la lumina, vant si intemperii. Colorantii utilizati sunt conform celor folositi si in industria auto pentru imprimarea stofelor.