Cine suntem?

SC Maralex Impex SRL (Steaguri.com) este o firma cu capital privat 100% romanesc ce are ca obiect de activitate productia de steaguri si insemne nationale, materiale publicitare (drapele internationale, fanioane, stegulete, bandane, bannere, etc) si accesorii de prezentare a acestora. Raportul calitate-pret este primul motiv pentru care ar trebui sa alegeti un produs direct de la producator.

Ce garantii va oferim?

  • Pret de producator
  • Calitate de producator  – disponibilitate  catre orice feed-back primit din partea clientilor.
  • Promptitudine in executia si livrarea comenzilor – fiind producator va putem tine la curent cu evolutia executiei si livrarii in mod real (fara intermediari). Avand contract cu o importanta firma de curierat garantam livrarea produselor oriunde in tara in maxim 2 zile lucratoare de la terminarea executiei produselor.
  • Oferta noastra diversificata, calitatea produselor, precum si promptitudinea in livrarea comenzilor ne recomanda ca un partener de incredere. Foarte important este faptul ca steagurile din oferta noastra sunt confectionate in atelierele noastre. Acest fapt vine mai ales in avantajul clientilor care cauta drapele in cantitati mai mari. Veti descoperi la noi drapele, fanioane, steaguri nationale si internationale prelucrate la cele mai inalte standarde de calitate.